Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πάλι εκτός Ιμπαγάσα και Ορμπάιθ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Εκτός αποστολής και για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας έμειναν οι Άριελ Ιμπαγάσα και Πάμπλο Ορμπάιθ καθώς ο Βαλβέρδε τους έκρινε ανέτοιμους. Κανονικά ο Μιραλάς.

Οι δύο μέσοι δεν ήταν στην αποστολή ούτε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο αν και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί πως είναι πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και για αυτό το λόγο οι επιλογές σε σχέση με το ματς με τους Περιστεριώτες δεν έχουν πολλές αλλαγές.

Στην Αθήνα, εκτός από τους δύο, θα μείνουν οι Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Αμπντούν, Φέισα και ο τιμωρημένος Χολέμπας. Αντίθετα ο Μιραλάς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο προπονητής της ομάδας,  Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοντέστο, Μανιάτης, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Χαβίτο, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.

Μέλμπεργκ: Να πάμε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ


Έδωσε το “ΟΚ” η Τσέλσι για τον δανεισμό του Κακουτά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε