Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Πάμε για τη νίκη”

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στον αγώνα με την Άρσεναλ ο Ζίκο,ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ζίκο και ο Γκαλίτσιος συμφώνησαν ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει για τους τρεις βαθμούς την Τετάρτη στον αγώνα με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Άρσεναλ για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” Ζίκο τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος της ομάδας του είναι η νίκη στο Γ. Καραϊσκάκης, παρά το γεγονός ότι η ισοπαλία είναι αρκετή για να προκριθούν στους “16” του θεσμού.

“Εμείς σε κάθε παιχνίδι κυνηγάμε την νίκη. Αυτό θα κάνουμε και αύριο. Είχα πει από την αρχή της χρονιάς ότι όποια ομάδα καταφέρει και κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της έχει και σαφέστατα περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Έτσι και εμείς αύριο αν κάνουμε την τρίτη μας νίκη, θα προκριθούμε. Σημασία έχει ότι η υπόθεση πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια και δεν εξαρτόμαστε από αποτελέσματα άλλων.
Η Άρσεναλ αναμένεται να κατέβει με αναπληρωματικούς, εγώ θα προτιμούσα να αντιμετωπίσουμε το βασικό σχήμα των Άγγλων γιατί αυτό το γεγονός μπορεί να επιφέρει χαλαρότητα στους παίχτες μου. Έχω περάσει το μήνυμα στους παίκτες μου, πως δεν πρέπει να κοιτάνε ποιους παίκτες θα αντιμετωπίσουν, αλλά να κοιτάνε πως απέναντι τους θα έχουν την μεγάλη Άρσεναλ”.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Γιώργου Γκαλίτσιου:
“Είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς το αυριανό. Θετικό αποτέλεσμα μας δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σημαντικός θεσμός για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να προκριθούμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε