Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Πανιώνιος: Ευρωπαϊκό… διπλό για τον Ιστορικό!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε ο Πανιώνιος στο Αγρίνιο. Ο Ιστορικός ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-0, στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 2ης αγωνιστικής της Superleague.

Σκόρερ για τους “κυανέρυθρους”, οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται σε ευρωπαϊκή τροχιά, ήταν οι Μασούντ (59΄) και Μασούρας (74΄).

Ο αγώνας:

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε, βασανιστικά αργά. Ο Πανιώνιος στα πρώτα 20΄ είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε ο Παναιτωλικός. Οι δύο ομάδες, όμως, έκαναν πάρα πολλά λάθη, με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι ελάχιστες και φυσικά καμία να μην είναι άξια αναφοράς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν σαφώς πιο πιεστικός κι έδειξε ότι θέλει να πετύχει το γκολ. Στο 56΄,μάλιστα, έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Κυριακίδης είπε “όχι” σε τετ α τετ με τον Ανσαριφάρντ. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τους Νεοσμυρνιώτες. Υστερα από εκτέλεση φάουλ ο Τοσκάνης, τροφοδότησε τον Μασούντ και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στο 74΄ ο Πανιώνιος κλείδωσε τη νίκη και πάλι από στημένη φάση. Υστερα από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον Μασούρα κι αυτός από κοντά έκανε το 0-2.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα και ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη που τον στέλνει προσωρινά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας, Κούσας, Τσοκάνης (87′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Ρόσα (69′ Ρότσα), Μουνιός (78′ Κουτρομάνος), Μαρκόβσκι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (71′ Μασούρας), Μασούντ, Φούντας (88′ Καθάριος), Ανσαριφάρντ (83′ Σαββίδης)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε