Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκή Συμμαχία: Έχετε επιλεκτική ενεργοποίηση!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανακοίνωση με αφορμή την δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Καρρά εις βάρος της, εξέδωσε η “Παναθηναϊκή Συμμαχία”

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία κάνει λόγο για… επιλεκτική ενεργοποίηση, με αφορμή τη δίωξη που της ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και απορεί γιατί ο κ. Καρράς δεν πράττει το ίδιο και στην περίπτωση του Ολυμπιακού, αλλά εγκαλεί μόνο τον Παναθηναϊκό.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

“Με αφορμή τη δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας σε βάρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα θέλαμε να απευθύνουμε τις ακόλουθες απορίες προς τον κ. Καρρά:

1.Δεν καταλαβαίνουμε γιατί μας εγκαλείτε ενώ βγάζουμε στο φως το σάπιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο, τους «στημένους αγώνες» όπου έχουν απαγγελθεί από τη δικαιοσύνη κατηγορίες για κακουργήματα , το διάτρητο σύστημα της διαιτησίας με τους «μιλημένους πίνακες», όπως κατήγγειλε πρόσφατα και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χρήστος Σάββας, το νοσηρό σύστημα των θυγατρικών και όλα όσα δυστυχώς αποτελούν, κατά γενική ομολογία, την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

2.Γιατί δεν υπήρξε αντίστοιχη δίωξη εναντίον αυτού που προκαλεί και οξύνει την όλη κατάσταση, δηλαδή του Ολυμπιακού;

3.Διαφωνούμε με την επιλεκτική σας ενεργοποίηση και σαν τέτοια θα την αντιμετωπίσουμε. Και τούτο διότι με τέτοιες ενέργειες το άρρωστο κατεστημένο κάνει επίδειξη δύναμης με κρυφούς και φανερούς τρόπους τους οποίους ξέρει ο φίλαθλος κόσμος”.

Ραντεβού στα δικαστήρια δίνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε