Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκος – ΑΕΚ: “Τεσσάρα” από τους “πράσινους” μικρούς!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ με 4-2, για την ενδέκατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κ20, σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν με 1-2, με γκολ των Αντωνίου (30’) και Βλαχομήτρου (42′), ανατρέποντας το 1-0 του “τριφυλλιού” με γκολ του Μπουζούκη στο 3′, ωστόσο οι “πράσινοι”  έφεραν εκ νέου τούμπα το παιχνίδι με τα γκολ των Πίσπα (68’) και Ξεπαπαδάκη (74’, 75’).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Βαλμάς, Ντόκο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζερβόπουλος (46′ Μαυρομμάτης) Θεοχάρης (53′ Κουντουριώτης) Παπανικολάου (71′ Ξεπαπαδάκης) Αγγελόπουλος, Πίσπας, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης.

ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Ασπρογιάννης, Γιαννούτσος, Λουκάς, Τσιβελεκίδης, Γεωργαμλής (77′ Γιούσης) Αντωνίου, Λίτσι (83′ Μπάμπης) Σπηλιώτης (80′ Γιάντομ) Τσέλιος, Βλαχομήτρος.

Η Κ20 του Παναθηναϊκού πήρε ρεβάνς και για την ήττα της Κ17 από την ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού και ξέφυγε επτά βαθμούς από τους “πράσινους” στην κορυφή της βαθμολογίας. Το “τριφύλλι” προηγήθηκε στο 28’ με τον Σκεντεράι, αλλά η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή με τα γκολ του Μπογκντάνι και του Χριστόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε