Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αναστάτωση με Μπεργκ! Υπέρ της Αλ Αΐν οι Σουηδοί

Παναθηναϊκός: Αναστάτωση με Μπεργκ! Υπέρ της Αλ Αΐν οι Σουηδοί

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σχετικά με το μέλλον του Μάρκους Μπεργκ, o οποίος τους είχε πει ότι δεν μιλάει με σύλλογο από τα Εμιράτα αλλά εμφανίστηκε βίντεο (όχι καθαρό, καθώς φαίνεται πλάτη), που τον δείχνει να βρίσκεται εκεί.

Το βίντεο δείχνει τον στράικερ των «πρασίνων» με τη σύζυγό του και δύο άλλους ανθρώπους να προχωρούν σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα. Σύμφωνα με τον χρήστη ο Σουηδός βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Αλ Αΐν, η οποία φέρεται να του έχει καταθέσει «χρυσή πρόταση» για 3 χρόνια έναντι 9 εκ. ευρώ!

 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι λογικό να αγωνιούν για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς στο σχεδιασμό που έχει κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος για τη νέα σεζόν ο Μπεργκ είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της νέας ομάδας που θέλουν να παρουσιάσουν οι «πράσινοι» και τυχόν απόχώρησή του θα αλλάξει άρδην τα πλάνα του προπονητή και των συνεργατών του.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Νίκος Λυμπερόπουλος, επικοινώνησε αμέσως με τον εκπρόσωπο του Μπεργκ κι όπως διέρρευσε ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον διεθνή επιθετικό, παρά μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον από την Αλ Αΐν, αλλά και μία ομάδα της Κίνας.

Την είδηση άρχισαν να αναπαράγουν τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης και επικαλούνται όσα έχουν γραφτεί στα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά προσθέτουν και τις δικές τους πληροφορίες. Οτι δηλαδή ο Μπεργκ είναι ενοχλημένος με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης, οι Σουηδοί φίλαθλοι που σχολιάζουν την είδηση και αν πρόκειται για μια λιγότερο ποιοτική στροφή (εφόσον πάει στα Εμιράτα) στην καριέρα του, τονίζουν ότι αφού τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιο χαμηλά, τότε ο φορ του “τριφυλλιού” αποφασίζει σωστά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε