Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Από το ξενοδοχείο στην προπόνηση με έξι απουσίες

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η επόμενη της ισοπαλίας στη Νέα Σμύρνη είχε πρωινή προπόνηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης με τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το νέο στραβοπάτημα στη Νέα Σμύρνη και από εισήγηση του Αντρέα Στραματσόνι παρέμειναν το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο. Ο 40χρονος τεχνικός επίσης το βράδυ της Κυριακής άλλαξε την προπόνηση της Δευτέρας και από το απόγευμα που ήταν αυτή προγραμματισμένη την όρισε για το πρωί. Οι “πράσινοι” προπονήθηκαν σε δυο γκρουπ ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη το βράδυ.

Ένα παιχνίδι το οποίο όπως είναι πλέον τα πράγματα και με δεδομένη την αγωνιστική κρίση του “τριφυλλιού” είναι πολύ σημαντικό καθώς αν το αποτέλεσμα στραβώσει ο Παναθηναϊκός θα κινδυνέψει να μείνει και εκτός Κυπέλλου. Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος έξι πράσινοι και συγκεκριμένα οι Λέτο, Σαμπά, Λεντέσμα, Βλαχοδήμος, Στιλ και Ευαγγέλου. Οι τέσσερις πρώτοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ οι Στιλ, Ευαγγέλου μόνο γυμναστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε