Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Δεν ανησυχούν για Βιτόλο, κατέληξε στην ενδεκάδα ο Βονόρτας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Βιτόλο δεν προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή, ωστόσο ο Γιάννης Βονόρτας τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δείτε τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για την ενδεκάδα.

Ο Βιτόλο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας την Παρασκευής αλλά στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν για τηυν συμμετοχή του στο ντέρμπι. Έτσι, το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Βονόρτας είναι ο Χάρης Μαυρίας. Παρ’ όλα αυτά, ο τεχνικός των “πρασίνων” απέφυγε να κάνει δοκιμή ενδεκάδας στην προπόνηση της Παρασκευής, αν και όλα δείχνουν ότι έχει καταλήγει στους 11 παίκτες που θα αρχίσουν βασικοί στο Φάληρο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα παρατάξει την ομάδα σε σχηματισμό 4-3-3 με ενισχυμένο άξονα. Στην εστία θα καθίσει ο Ορέστης Καρνέζης, στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και στο αριστερό ο Στέργος Μαρίνος, ενώ στα στόπερ θα αγωνιστεί το δίδυμο του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Στο χώρο του κέντρου, ο Βιτόλο θα πλαισιωθεί από τους Χαμπίμπ Παπέ Σο και Ζέκα για τη δύσκολη ανασταλτική και δημιουργική δουλειά. Στα άκρα τις επίθεσεις θα κινούνται οι Μοχαμέντ Σισοκό και Κώστας Μπαρμπαρούσης, ενώ “φουνταριστός” θα αγωνιστεί ο Τοτσέ.

Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο το απόγευμα, όταν και θα ανακοινωθεί και η αποστολή του ντέρμπι.

Σεϊταρίδης: Νίκη για τη τιμή και τη φανέλα μας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε