Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έξαλλος με τη διαιτησία ο Πεδουλάκης! “Καρφιά” σε Πηλοΐδη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα είχε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού “κάρφωσε” τον διαιτητή Πηλοΐδη, τονίζοντας πως οι “πράσινοι” είναι οι ηθικοί νικητές της αναμέτρησης.

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαστε ηθικοί νικητές. Παίξαμε με ενέργεια, μολονότι χάσαμε το ματς στο ΟΑΚΑ έτσι όπως το χάσαμε. Δεν μπορώ, όμως, να κλείνω τα μάτια σε αυτά που έγιναν σήμερα στο ΣΕΦ. Το λάβαμε το μήνυμα… Δεν μιλήσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι όταν οι διαιτητές σημάδευαν τον Γκιστ! Σήμερα στον ρόλο του Γκιστ ήταν ο Καλάθης και ο Φώτσης! Ακόμη και στο κέντρο έκαναν φάουλ οι παίκτες του Ολυμπιακού, σήκωναν το χέρι τους κι ο κύριος Πηλοΐδης ούτε αυτά δεν έδινε. Παρότι η άμυνά μας δεν ήταν επιθετική, ο Ολυμπιακός έριξε 20 βολές στο πρώτο ημίχρονο! Δεν έχω να σχολιάσω κάτι όσον αφορά το ματς. Δεν θέλω να κοροϊδέψω κανέναν. Είμαστε ηθικοί νικητές…” εξήγησε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Πεδουλάκης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Σήμερα μείναμε χωρίς τον λίντερ μας στα τελευταία λεπτά (σ.σ. Καλάθη). Σημαδεύτηκε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον κύριο Πηλοϊδη ώστε να παίξουμε χωρίς αυτόν στο τέλος. Μπορώ να καταλάβω τι γίνεται”.

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Αντώνης Φώτσης: “Ήταν ένα ακόμα ωραίο παιχνίδι. Δύσκολο που κρίθηκε στις λεπτομέρειες… Σε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα βγάλαμε αυτά που θέλαμε. Στο τέλος, λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και κούρασης… Ο Ολυμπιακός πήρε μια νίκη, έκανε το 2-1. Κοιτάμε πλέον το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε