Δευτέρα, 20 Μαΐ
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Εξετάζει τον Μάρτιν Ντουμπράβκα

Παναθηναϊκός: Εξετάζει τον Μάρτιν Ντουμπράβκα

Ο Παναθηναϊκός θα ψαχτεί και για τερματοφύλακα το καλοκαίρι. Ο Κοτσόλης θα αποχωρήσει για να βρει χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα για 1-2 χρόνια πριν κρεμάσει τα γάντια του, ενώ ο Λουκ Στιλ θα κληθεί για να λύσει το συμβόλαιό του.

Ενας από τους γκολκίπερ που ενδιαφέρει είναι ο διεθνής Σλοβάκος Μάρτιν Ντουμπράβκα, ο οποίος αγωνίζεται στη Σλόβαν Λίμπερετς.

Ο 28χρονος, ύψους 1,90 μ., γκολκίπερ σύμφωνα με το “Goal” έχει προταθεί “εδώ και λίγο καιρό στους «πράσινους», που εξετάζουν με προσοχή την περίπτωσή του συλλέγοντας διαρκώς πληροφορίες. Πριν από τρία χρόνια μεταπήδησε απ’ τη Ζίλινα στη δανέζικη Εσμπιεργκ, η οποία τον παραχώρησε τον περασμένο Ιούλιο δανεικό στη Σλόβαν.

Το Ιούνιο ωστόσο μένει ελεύθερος, έχει πολύ προσιτό κασέ και γενικά δείχνει να διαθέτει ένα ενδιαφέρον «πακέτο» στην αναζήτηση ενός καλού τερματοφύλακα που θα αυξήσει τον ανταγωνισμό με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο”.

Eπίσης είναι πιθανό να ενεργοποιήσουν έναν εκ των Νίκου Γιαννακόπουλου και Κώστα Κότσαρη που αγωνίζονται δανεικοί στην Κύπρο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε