Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός… Ελπίδων

Ο Νίνης πέτυχε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Νιόπλιας καθόταν στον πάγκο, ο Νίνης σκόραρε και ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το “Καυτατζόγλειο” πιάνοντας κορυφή στη Σούπερ Λιγκ. Δείτε το βίντεο.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό αυτό ήταν το γνώριμο σκηνικό για παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων.

 
Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του παιχνίδι με τον Νίκο Νόπλια στον πάγκο πήρε αγχωτική νίκη επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 73ο λεπτό.
 
Ο Σπυρόπουλος σέντραρε, ο Σισέ έστρωσε την μπάλα στον Νίνη και ο νεαρός μέσος με ένα δυνατό σουτ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
 
Ο “γηραιός” είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 85ο λεπτό όταν μετά από τραγικό λάθος του Τζόρβα ο Κονέ έστειλε την μπάλα άουτ.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα οπαδοί των γηπεδούχων αρχικά έσπασαν καθίσματα και στη συνέχεια κάποιοι από αυτούς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συνεπλάκησαν με τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής: Κοβαλέφσκι, Κατσιαμπής, Σαρακατσάνος, Περπερίδης (89΄ Βέλλιος), Γιαννούλης, Παπαστεριανός (79΄ Ντίκα), Ηλιάδης, Τουμά (79΄Κονέ), Επστάιν, Μπόσνιακ, Ιάκομπ

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο (81΄ Σιμάο), Σισέ, Ρουκάβινα (46′ Χριστοδουλόπουλος), Νίνης (88΄ Γκάμπριελ) 

Δείτε τι έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου :

ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 1-0

Άρης Αστέρας Τρίπολης 0-1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε