Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έρχεται με παρέα στην Αθήνα ο Πασκουάλ!

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Αθήνα ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Ισπανός τεχνικός θα φτάσει σήμερα (22/10) στην πρωτεύουσα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα είναι τριετούς διάρκειας.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επισημοποίηση της πρόσληψης του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα. Ο 44χρονος κόουτς θα αντικαταστήσει τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας και σήμερα θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει αμέσως δουλειά, όπως σχετικά αναφέρει  “El Mundo Deportivo”.

Σύμφωνα με την έγκυρη ισπανική εφημερίδα, ο Πασκουάλ δεν θα έρθει μόνος του στην Ελλάδα, καθώς θα συνοδεύεται από τον συνεργάτη του, Ινίγο Θορθάνο, που ήταν μαζί και στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας με την Μπάμπεργκ για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Θυμίζουμε πως μετά την έλευση του Πασκουάλ, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο παικτών. Ο πρώτος θα είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο δεύτερος ένας γκαρντ από το πάνω ράφι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε