Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε, Πασκουάλ: “Θα παίξουμε με περισσότερη πίεση”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το πρώτο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε αποτελεί ήδη παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, με τους “πράσινους” να έχουν στρέψει την προσοχή τους στη δεύτερη αναμέτρηση της Πέμπτης με την τουρκική ομάδα στο ΟΑΚΑ, για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησαν για το αυριανό (20/4) δεύτερο παιχνίδι με τους Τούρκους, τονίζοντας πως πλέον οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν με περισσότερη πίεση.

“Ήταν μια σημαντική και ταυτόχρονα κακή ήττα για μας αυτή στο πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προετοιμάσουμε το μυαλό μας για το δεύτερο παιχνίδι. Σίγουρα θα παίξουμε με περισσότερη πίεση, αλλά πρέπει να ελέγξουμε το ματς της Πέμπτης και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Αν το πετύχουμε αυτό, θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε”, τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ.

“Χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο παιχνίδι, να δούμε τι κάναμε λάθος και να το διορθώσουμε. Τα πάντα είναι πιθανά. Τίποτα δεν μας εκπλήσσει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή”, πρόσθεσε ο Κέι Σι Ρίβερς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε