Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου λάθος…”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναικού Superfoods μίλησε σε ιστοσελίδα του Ισραήλ, εκεί όπου προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη! Τι ανέφερε για Ομπράντοβιτς, Διαμαντίδη, την… αγκαλιά του στον Μπουρούση και τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε για ακόμα μία φορά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Πίνι Γκέρσον, τονίζοντας πως το μεγαλύτερο του λάθος ήταν που δεν τον προσέλαβε το 2013!

«Το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις όταν σε μεγαλώνει ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι να γίνεις Παναθηναϊκός. Όταν ήμουν μικρός πήγαινα στο γήπεδο και καθόμουν στο πέταλο της Θύρας 13. Γενικά, αυτό που με έμαθε ο πατέρας μου και ο θείος μου είναι ο σύλλογος», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ιστοσελίδα «walla.co.il» 

Για την απόσυρση του Δημήτρη Διαμαντίδη: «Ήταν μία δύσκολη ημέρα, αλλά κανείς δεν είναι πάνω από τον σύλλογο. Κάναμε τα πάντα για να του αλλάξουμε την απόφαση. Κόσμος τον παρακαλούσε έξω από το σπίτι του, μιλήσαμε ακόμη και με τη σύζυγό του, αλλά ο Δημήτρης είχε πάρει την απόφασή του και ήταν οριστική. Πολλοί αθλητές φεύγουν και έρχονται από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Διαμαντίδης είναι πάνω από όλους. Μεγάλες ομάδες όπως Παναθηναϊκός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πάντα βρίσκουν τον δρόμο για να συνεχίσουν». 

Για το αν έπεισε τον Μπουρούση να πάει στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της σειράς με τη Λαμποράλ Κούτσα στην Ευρωλίγκα: «Όχι. Ο Γιάννης είναι από τους παίκτες της Ευρώπης και εμείς πάντα θέλουμε στην ομάδα μας τους καλύτερους Έλληνες. Όταν αγκαλιαστήκαμε δεν του είπα κάτι σχετικά με την ομάδα. Πήγα να τον αγκαλιάσω, λόγω της σχέσης που είχε με τους οπαδούς ύστερα από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Και ήθελα να αλλάξει αυτό. Δεν θέλω οι παίκτες των αντίπαλων ομάδων να νιώθουν άβολα στην έδρα μας». 

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη από τον Ομπράντοβιτς. Είναι κάτι μεγαλύτερο από το μπάσκετ. Για την προσφορά στο άθλημα στην Ευρώπη, ίσως ο Γκομέλσκι να ήταν καλύτερος. Ωστόσο, το μεγαλύτερό μου λάθος είναι πως δεν προσέλαβα τον Πίνι Γκέρσον το 2013. Ο Γκέρσον είναι ο καλύτερος προπονητής για τα 40 λεπτά του αγώνα. Τον έχω πολύ ψηλά στην υπόληψή μου. Ξέρει πώς να κάνει γρήγορες αλλαγές και μπαίνει στην ψυχολογία του αγώνα. Μιλήσαμε στα μέσα της περσινής σεζόν, καθώς και το καλοκαίρι, αλλά όλο κάτι τύχαινε και δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Ίσως αυτό να γίνει σε λίγα χρόνια»! 

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό: «Η αντιπαλότητα στον αθλητισμό, πρέπει να διαρκεί 40 λεπτά, όσο δηλαδή ένα παιχνίδι. Ελπίζω να το αντιληφθούν αυτό γρήγορα και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που πρέπει να προσφέρει χαρά».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε