Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ισοπαλία με κέρδη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πανελευσινιακό σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Ελευσίνα, με τον Αντρέα Στραματσόνι να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί στα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς και σε πιτσιρικάδες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους.

Αναμφίβολα, ο παίκτης που ξεχώρισε ήταν ο Βιγιαφάνες, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ, ενώ θετική παρουσία είχε και ο Ρινάλντι, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού (ασίστ ο Βιγιαφάνες) στο 50′, ισοφαρίζοντας το γκολ του Ταμπάκη από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Αργεντινός μέσος, από δημιουργός έγινε εκτελεστής στο 62′, γράφοντας το 2-1 με ωραίο πλασέ, αφού πρώτα “χόρεψε” τον αντίπαλο αμυντικό. Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες για να κάνει το 3-1, δεν τις εκμεταλλεύτηκε, με τον Πανελευσινιακό να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (2-2), με τον Ναούμ να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Σαμπατάκος από τον Μαρινάκη.

Ο Μαρινάκης, πάντως, με εξαίρεση το πέναλτι, τα πήγε πολύ καλά, όπως και ο νεαρός Χατζηγιοβάννης, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανελευσινιακός: Αγριμάκης (54’ Στεριώτης), Κωνσταντινίδης (65’ Δημόπουλος), Ζέλιος (54’ Γραικός), Τσούπρος (86’ Σαμπατάκος), Καμπούρης (86’ Μπρέμπος), Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης (74’ Μουντοκαλλάκης), Ρόκας (65’ Κασνέτση), Σταματάκης (65’ Ιοδρανίδης), Ταμπάκης (54’ Ναούμ), Κωστόπουλος (54’ Αγγελούδης).

Παναθηναϊκός: Ο. Βλαχοδημος (87’ Ξενόπουλος), Ιβανόφ, Μολέδο (46’ Αγγελόπουλος), Σάμπα (62’ Μαυρομάτης), Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπης, Μπουζούκης (46’ Χατζηγιοβάννης), Βιγιαφάνιες (68’ Πίσπας), Ρινάλντι (83’ Σερβιλλάκη), Π. Βλαχοδήμος (79’ Παπανικολάου).

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε