Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Νίκησε την ΑΕΛ! Τα… άκουσε η διοίκηση

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σε κλίμα αμφισβήτησης και προβληματισμού από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο με το βαρύ 0-4 από τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός νίκησε εντός έδρας με 2-0 την ΑΕΛ κι έκλεισε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Super League.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ελάχιστος στις κερκίδες της Λεωφόρου, με τους οργανωμένους οπαδούς να τα βάζουν με τη διοίκηση της ομάδας και να σηκώνουν πανό εναντίον της.

Η βαθμολογία πριν ξεκινήσει το “μίνι” πρωτάθλημα των 6 αγωνιστικών:

ΠΑΟΚ 2
Παναθηναϊκός 1
ΑΕΚ 0
Πανιώνιος 0

Ο αγώνας:

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν το ματς με το δοκάρι του Μπεργκ στο 11΄, αλλά στη συνέχεια οι Θεσσαλοί ήταν εκείνοι που έχασαν δύο σημαντικές ευκαιιρίες με τους Αγκάνοβιτς και Γκόλια για να προηγηθούν. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη άνοιξε το σκορ στο 39΄ μετά την καταπληκτική συνεργασία των Χατζηγιοβάνη, Μαρινάκη, Μπεργκ και την ασίστ του Σουηδού στον Λέτο που “εκτέλεσε” τον Θεοδωρόπουλο μέσα από την περιοχή.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 49΄, όταν ο Μπεργκ με το τυχερό γκολ που σημείωσε (από απόκρουση του Ναβάρο η μπάλα βρήκε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα), νούμερο 22 στο πρωτάθλημα, έκανε το 2-0 κι έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο.Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Μέστο, Χουχούμης, Μαρινάκης, Κουρμπέλης (72΄ Στάικος), Βιγιαφάνιες (63΄ Μολίνς), Χατζηγιοβάνης (79΄ Πίσπας), Λέτο, Μπεργκ.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (57΄ Μασούρας), Γκόλιας, Αγκάνοβιτς, Κόντορ, Φάρκας, Ναβάρο (86΄ Κουτσιανικούλης), Φατιόν, Ντέλετιτς (79΄ Κάπος).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε