Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Μπάνκι και τα άλλα ονόματα μετά τον Πασκουάλ

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Οι επαφές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για την εύρεση νέου προπονητή συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, μετά και το οριστικό “ναυάγιο” με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Η λύση του Πασκουάλ μπαίνει οριστικά στο περιθώριο και ήδη εξετάζονται άλλες λύσεις στην μακροσκελέστατη λίστα του Παναθηναϊκού, ενώ γίνονται και οι σχετικές επαφές.

Στο… τραπέζι έχει πέσει δεδομένα το όνομα του ελεύθερου Λούκα Μπάνκι. Ο 51χρονος Ιταλός έγινε γνωστός το όνομα του ως βοηθός σε εθνική Ιταλίας και Σιένα, έκανε αξιόλογη δουλειά στην τελευταία και ως πρώτος προπονητής (2012/13), αλλά είχε κακή παρουσία στον πάγκο της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Στον Παναθηναϊκό έχουν προταθεί και άλλοι προπονητές, από τον Βενσάν Κολέ (έχει συμβόλαιο με την εθνική Γαλλίας) μέχρι τον Σάσα Ομπράντοβιτς, που είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Άλμπα Βερολίνου. Δύσκολα φαίνεται πως θα προκύψει ζήτημα με τον Πίνι Γκέρσον.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα πάει στο εκτός έδρας ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχοντας στον πάγκο του τους συνεργάτες του Πεδουλάκη και επικεφαλής τον Γιώργο Βόβορα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε