Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Ο Πασκουάλ ήταν στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση” [vid]

Παναθηναϊκός: “Ο Πασκουάλ ήταν στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση” [vid]

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμώρησε με σκληρό τρόπο τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τις κάκιστες εμφανίσεις κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και τον αποκλεισμό του “τριφυλλιού” από το Final Four της Euroleague.

Μετά από απόφαση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, η “πράσινη” αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης με πούλμαν (!) από την Κωνσταντινούπολη, επιστρέφοντας στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από ταξίδι 17 ωρών! Το βράδυ της Τετάρτης, το “πράσινο” πούλμαν έκανε στάση στη Ξάνθη, προκειμένου τα μέλη της αποστολής να ξεμουδιάσουν και να φάνε.

“Η αποστολή ήρθε γύρω στις 21.00. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ. Δεν είχαν και πολλή διάθεση να μιλήσουν. Κάποιοι ψίθυροι μεταξύ τους, ας πούμε”, δήλωσε στην εκπομπή “Live News” του Νικού Ευαγγελάτου στο “Ε” ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που επισκέφτηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού, Τάσος Κουμουλίδης.

Για το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του “τριφυλλιού”, σχολίασε: “Ήταν μία άθλια επιλογή. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαία η επιλογή ή μέρος της τιμωρίας. Δεν είχε τις ανέσεις που είναι συνηθισμένοι οι αθλητές”.

Όσο για τον λογαριασμό, ήταν “χορηγία” κάποιου φροντιστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε τα γενέθλια του.

Ο Τάσος Κουμουλίδης τόνισε ακόμα πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, ήταν στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση, ενώ πιο χαλαροί ήταν οι Έλληνες παίκτες.

Δείτε το βίντεο:

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε