Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο… δρόμος του Στραματσόνι και η περίπτωση Πογέτ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Θα κάνει… πράσινα Χριστούγεννα! Ο Παναθηναϊκός είχε και πάλι προβληματική εικόνα και δεν μπόρεσε να νικήσει μέσα στη Νέα Σμύρνη. Το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι πιθανότατα θα κριθεί αυτή την αγωνιστική εβδομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός παραμένει στη θέση του, μετά και τη νέα… συναρπαστική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, “μάντρωσε” του παίκτες του ενόψει των αγώνων ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, σε μια περίοδο που όλα δείχνουν πως θα κριθεί το μέλλον του στην ομάδα…

Το “τριφύλλι” μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία εννιά ματς και μόλις τέσσερις νίκες σε 15 ματς από την αρχή της περιόδου, αριθμοί απογοητευτικοί. Ο Στραματσόνι μοιάζει να έχει “ημερομηνία λήξης”, με την διοίκηση των “πρασίνων” να έχει κάνει ήδη μια προεργασία στην αγορά των προπονητών προκειμένου να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Οι προτάσεις για τεχνικούς πηγαίνουν και από μόνες τους στα γραφεία της ΠΑΕ και μια από αυτές -πως αναφέρει η Live Sport- αφορά τον Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός προπονητής έχει απολυθεί από την Μπέτις και δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε