Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συντετριμμένος ο Κλωναρίδης! Κατάρες για χιαστούς [pics]

ΦΩΤΟ instagram.com/vklonaridis14/
ΦΩΤΟ instagram.com/vklonaridis14/

Διαβάστε το συγκλονιστικό μήνυμα του Βίκτωρα Κλωναρίδη, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ στον ημιτελικό κυπέλλου της Τούμπας, αλλά και τη στήριξη του Παναθηναϊκού, μετά τα οργισμένα μηνύματα που φέρεται να δέχθηκε ο νεαρός επιθετικός. Διαδικτυακή “επίθεση” με… κατάρες.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης πόσταρε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram, δείχνοντας… μεγαλείο ψυχής απέναντι σε αυτούς που -πάνω στο θυμό τους για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού- του ευχήθηκαν μέσω διαδικτύου να πάθει χιαστούς ή να πάθει κάτι κακό η οικογένεια του, επειδή έχασε σημαντικές ευκαιρίες κόντρα στον ΠΑΟΚ.

“Συντετριμμένος… χτες στο ματς πήρα κάποιες αποφάσεις, όμως τελικά δεν ήταν οι σωστές. Είμαι άνθρωπος και πάντα θα κάνω λάθη, όπως όλοι μας στη ζωή… Σε όλους όσους μου εύχονται να πάθω χιαστούς και να πάθει κάτι κακό η οικογένεια μου, βρίζοντας τον Ιησού Χριστό, να τους έχει ο Θεός καλά. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κρατήσω ψηλά το κεφάλι και να κοιτάξω μπροστά. Να σας έχει ο Θεός καλά” το μήνυμα του Κλωναρίδη…

Απ’ την μεριά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έμεινε.. αμέτοχη και παρείχε στήριξη στον νεαρό επιθετικό.

“Στον Παναθηναϊκό όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Και ξέρουμε καλά ότι η υγεία και η οικογένεια ειναι πάνω από όλα. Η λύπη και η οργή ορισμένων οπαδών δεν μπορεί να περιλαμβάνει απειλές και κατάρες. Ο @vklonaridis14 είναι βασικό κομμάτι της ομάδας μας και στηρίζεται απόλυτα” το μήνυμα των “πρασίνων” μέσω Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε