Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι ο Μπεργκ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δίχως τον Μάρκους Μπεργκ είναι πιθανόν να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Superleague με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο Σουηδός επιθετικός του “τριφυλλιού” κινδυνεύει να χάσει το “αιώνιο” ντέρμπι, μιας και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ακολουθώντας τον δρόμο του Παναθηναϊκού, έκανε καταγγελία για εκτός φάσης χτύπημα του Μπεργκ στον Νίκο Καρανίκα.

Αν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κώστας Σιμιτζόγλου, ασκήσει πειθαρχική δίωξη τότε θα υπάρξει τιμωρία δύο ή τριών αγωνιστικών. Τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού είναι με τη Ξάνθη (εκτός), τον Αστέρα Τρίπολης (εκτός για το Κύπελλο), με τη Βέροια (εντός), με τον Ηρακλή (εκτός) και μετά εντός με τον Ολυμπιακό.

Η πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε να αναβληθεί η υπόθεση του Καρανίκα ώστε να εκδικαστεί μαζί με αυτήν του Μπεργκ. Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να εξετάσει άμεσα την υπόθεση, προκειμένου αν υπάρξει πειθαρχική δίωξη του Μπεργκ, αυτή να εκδικαστεί Δευτέρα ή Τρίτη, ώστε ο Σουηδός να προλάβει να εκτίσει μία αγωνιστική στο Κύπελλο κόντρα στον Αστέρα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε