Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προβλήματα πριν τις μεγάλες μάχες!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με προβλήματα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τις ευρωπαϊκές μάχες ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, οι οποίοι έχουν δύσκολες αποστολές για την 7η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Οι “πράσινοι” υποδέχονται την Εφές Αναντολού, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να βλέπει τους Βλάντο Γιάνκοβιτς και Σάσα Πάβλοβιτς να μην προπονούνται την Τρίτη. Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε “καθαρή”. Ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη (10/2) στις προπονήσεις. Ο δεύτερος γύρισε το πόδι του κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Τετάρτη.

Από την πλευρά τους, οι “ερυθρόλευκο锨δοκιμάζονται στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλου να αντιμετωπίζει δύο προβλήματα τραυματισμών. Ο λόγος για τον Γιάννη Αθηναίου και τον Δημήτρη Αγραβάνη. Ο πρώτος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης της ζημιάς που έχει υποστεί στην ποδοκνημική, ενώ ο δεύτερος αναρρώνει από την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε