Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ούνιξ: Εφιστά την προσοχή ο Πασκουάλ!

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το καμπανάκι του κινδύνου έκρουσε ο Τσάβι Πασκουάλ στη Media Day του Παναθηναϊκού, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Παρασκευής (24/2) με την Ούνιξ Καζάν, για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως το παιχνίδι με τους Ρώσους είναι πολύ δύσκολο, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν, την ώρα που οι “πράσινοι” μπορεί να είναι αποπροσανατολισμένοι, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για την ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου: “Το Κύπελλο είναι παρελθόν. Τώρα είναι ώρα να επανέλθουμε στην Euroleague. Αυτό το τρόπαιο ήταν εξαιρετικό για εμάς όμως είναι παρελθόν και τώρα το επόμενο παιχνίδι μας είναι πιο δύσκολο γιατί προερχόμαστε από την κατάκτηση τίτλου και πάντα σε αυτές τις καταστάσεις οι ομάδες έχουν δυσκολίες να καταλάβουν ότι θα είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις στο επόμενο παιχνίδι”.

Για την Ούνικς και την κατάστασή της: “Πρώτα απ’ όλα πρέπει να θυμηθούμε ότι χάσαμε στο Καζάν. Θα είναι μια καλή επιστροφή στην Euroleague για εμάς και δεύτερον, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν λέμε ότι τα παιχνίδια στην έδρα μας είναι κρίσιμα, αλλά αυτό ισχύει. Αύριο με την Ούνικς θα είναι έτσι. Η αντίπαλός μας δεν προέρχεται από νίκες και αυτό σημαίνει πως σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

Για την πορεία του Παναθηναϊκού στην τελική ευθεία του μαραθωνίου: “Δεν είναι ώρα να σκεφτόμαστε πολύ για το πώς θα τερματίσουμε. Ολοι οι προπονητές το λέμε, αλλά είναι αλήθεια: Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι και πάντα όταν νικάς, πρέπει να κοιτάς το πρόγραμμα και να σκεφτείς τι ακολουθεί. Όμως πρώτα πρέπει να νικήσεις”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε