Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός, Ουζουνίδης: «Μεγάλο καράβι ο Παναθηναϊκός! Να το προλάβεις πριν πέσει στα βράχια»

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

O Mαρίνος Ουζουνίδης διαχειρίζεται τον Παναθηναϊκό σε μια δύσκολη στιγμή και προσπαθεί να τα καταφέρει.

Γι’ αυτές τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το “τριφύλλι” μίλησε ο κόουτς των “πράσινων” μετά τη νίκη (1-0) επί της ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του:

 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη διάρκεια και τη θέληση. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες. Δεν χάσαμε το προηγούμενο ματς από τις απουσίες. Πετύχαμε μία πολύ σπουδαία νίκη, δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει. Όταν είσαι Παναθηναϊκός πρέπει όποιοι παίζουν να δίνουν το 100%. Ποιοτικά μπορούσαμε καλύτερα, αλλά να τα ζητάμε όλα είναι υπερβολικό με τις υπάρχουσες συνθήκες. Όσοι είναι στο ρόστερ, όλα τα παιδιά πρέπει να μπαίνουν μέσα και να παίζουν όσο καλύτερα μπορούν. Αν φτάνει να νικάμε αν όχι να βγαίνουμε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό αλλά είχαμε θέληση και στα σημεία κέρδισε η ομάδα που ήθελε παραπάνω το παιχνίδι και έβγαλε ενέργεια και πάθος.

 

Ο Μολέντο έχει σπάσει τη μύτη του μάλλον και δεν θα παίζει. Για τον Χατζηγιοβάνγη, ότι ξεκίνησε ένα ντέρμπι σημαίνει ότι τον εμπιστεύομαι. Το κεφάλι του πρέπει να είναι κάτω. Γι’ αυτό θέλει λίγο προσοχή στη διαχείρισή του.

Θέλω να δίνουν το 100%. Ξέρω ότι κάποιες στιγμές θα είναι καλές άλλες όχι. Θέλω να δίνουν το 100%. Δεν ήμασταν τόσο ποιοτικοί και καλοί, αλλά βγάλαμε ενέργεια, πάθος και πίστη για τη νίκη. Περιμέναμε τη φάση για να νικήσουμε.

Tα play off σε δυσκολεύουν για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ξεκουράζονται παραπάνω, στο τέλος της ημέρας βγαίνεις στην Ευρώπη και δεν δίνει πολλά πράγματα η πρώτη θέση. Δεν υπάρχει ποιότητα και υπάρχουν τραυματισμοί στα πλέι οφ. Έχει χαθεί το ενδιαφέρον για το σύστημα.

Πρέπει να τρέξουμε γρήγορα τα πράγματα ενόψει της νέας σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο καράβι. Πρέπει να το προλάβεις πριν πλησιάσει στα βράχια. Για μένα χθες, όχι αύριο».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε