Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκος – Παναγόπουλος: “Κανένα θέμα αδειοδότησης”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Χρήστος Παναγόπουλος εμφανίστηκε ξεκάθαρος σ’ ότι αφορά το θέμα αδειοδότησης του Παναθηναϊκού. Ο αντιπρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως εκκρεμότητα, διαβεβαιώνοντας πως το “τριφύλλι” θα εξοφλήσει τον Στάθη Ταυλαρίδη και πως η ομάδα θα πάρει κανονικά την άδεια, μιας κι έχει ισχυρό επενδυτή.

“Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και αύριο θα έχουν τελειώσει όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλα είναι τακτοποιημένα, ο Παναθηναϊκός έχει επενδυτή και θα πάρει κανονικά άδεια. Είναι από τις λίγες ομάδες που έχει ισχυρό επενδυτή και δεν θα υπάρξει κανένα θέμα, παρόλο που διάφοροι γυρολόγοι λένε τα δικά τους και θέλουν να δημιουργούν εκκρεμότητες”, τόνισε ο Χρήστος Παγανόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις δηλώσεις του δικηγόρου του Ταυλαρίδη ότι δεν πρόκειται να δεχθεί συμβιβασμό: “Ο δικηγόρος κάνει τη δουλειά του, είναι κατανοητό. Ο Παναθηναϊκός τηρεί τις υποχρεώσεις του και δεν τίθεται θέμα. Το θέμα της εισφοράς περνάει από τα δικαστήρια. Το ότι θέλει να κάνει πελατεία ο δικηγόρος το καταλαβαίνουμε, αλλά δεν έχει σχέση το θέμα με το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό.

Αυτά που προβλέπονται χωρίς έκτακτες εισφορές ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει. Οι εισφορές είναι ένα θέμα που αφορά όλη τη Σούπερ Λίγκα, θα κριθεί στα δικαστήρια και δεν θα το κρίνει ένας δικηγόρος. Ο Παναθηναϊκός εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του προς τον παίκτη, χωρίς αυτό το ποσό που είναι προς εκδίκαση. Δεν θα τα βάλει ένας δικηγόρος με ολόκληρο το ποδόσφαιρο και όλες τις ομάδες”.

Για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού: “Τα λεφτά του Ταυλαρίδη θα κατατεθούν. Εδώ βλέπετε πώς γεννιούνται θέματα για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού από δικηγόρους και διάφορους παρατρεχάμενους. Έτσι γεννιούνται όλοι αυτοί οι μύθοι. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και αύριο θα έχουν τελειώσει όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλα είναι τακτοποιημένα, ο Παναθηναϊκός έχει επενδυτή και θα πάρει κανονικά άδεια. Είναι από τις λίγες ομάδες που έχει ισχυρό επενδυτή και δεν θα υπάρξει κανένα θέμα, παρόλο που διάφοροι γυρολόγοι λένε τα δικά τους και θέλουν να δημιουργούν εκκρεμότητες”.

Για την προηγούμενη φορά που ο σύλλογος δεν είχε πάρει άδεια: “Ο Παναθηναϊκός είχε σωρεύσει κάποτε χρέη από την πολυμετοχικότητα και την κακοδιαχείριση και συνέβη. Έκτοτε ήρθε η νέα διοίκηση και δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά θέμα. Το αν έκανε ο κάθε δικηγόρος τη δική του διαχείριση του θέματος είναι άλλη ιστορία. Δεν καταλαβαίνω πως ο Ταυλαρίδης αφήνει έναν δικηγόρο να τον παρασύρει. Ο Παναθηναϊκός έκανε δυο φορές υπερβάσεις για να επιτευχθούν στόχοι. Δεν πήγαν καλά και τώρα θα γίνει ένας εξορθολογισμός για να κάνει την πορεία του χωρίς να ξεφεύγει οικονομικά”.

Για τις επικείμενες αλλαγές στη Σούπερ Λίγκα: “Συμφωνούμε στο να πάμε σε 14 ομάδες και σε πλέι οφ για πρωταθλητή και υποβιβασμό. Αυτά είναι προτάσεις που έχει κάνει πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός. Είναι προτάσεις που θα κάνουν καλό και θα συγκεντρώσουν περισσότερα χρήματα για την τηλεόραση.

Στη διανομή των χρημάτων έχουμε ακόμα δρόμο. Υπάρχουν διαφορές στο πώς το βλέπουν οι τέσσερις μεγάλες ομάδες. Θα γίνουν συναντήσεις μεταξύ τους και με άλλες ομάδες και θα επιδιωχθεί να βρεθεί λύση. Εκτός από τα τηλεοπτικά, πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο τα έσοδα. Αυτό πρέπει να γίνει για να μπορούμε να ανταγωνιζόμαστε μεσαίες ομάδες της Ευρώπης. Υπάρχουν χορηγίες, εισιτήρια και άλλοι τρόποι. Αν η εικόνα είναι αυτή του πρόσφατου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα”.

Για το πώς θα μπαίνουν οι ομάδες στα πλέι οφ για πρωταθλητή: “Υπάρχει μια πρόταση να διατηρούνται οι βαθμοί των ομάδων και στα πλέι οφ και υπάρχει και μια άλλη να διαιρεθούν. Θα γίνουν επαφές και θα το δούμε. Η πρώτη πρόταση είναι πιο δίκαιη και η δεύτερη κάνει πιο ενδιαφέρον το προϊόν, ακόμα και αν ο πρώτος αδικείται”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε