Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πασκουάλ: “Τελικός των τελικών με Φενέρμπαχτσε”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το να ανατρέψει ο Παναθηναϊκός το 2-0 της Φενέρμπαχτσε είναι κάτι δύσκολο… εως και ακατόρθωτο. Ο Τσάβι Πασκουάλ όμως περιμένει από τους παίκτες του τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι μέσα στην Τουρκία, έτσι ώστε το “τριφύλλι” να… κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Ο Πασκουάλ μίλησε στους δημοσιογράφους κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κωνσταντινούπολη και χαρακτήρισε “τελικό” την αυριανή αναμέτρηση στην έδρα της Φενέρμπαχτσε.

“Θεωρώ πως έχουμε κάνει καλή προετοιμασία αυτές τις μέρες. Είμαι σίγουρος πως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Σίγουρα, όταν χάνεις 2-0, τα πρώτα λεπτά του επόμενου αγώνα είναι πολύ σημαντικά. Αν επιτρέψουμε στην Φενέρ να μπει με αυτοπεποίθηση, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εμάς, αλλά αν ξεκινήσουμε καλά, θα έχουμε σίγουρα πιθανότητες να νικήσουμε” ήταν η αρχική του τοποθέτηση του Καταλανού τεχνικού των “πρασίνων”.

Ερωτώμενος για τον τρόπο αντιμετώπισης του κορυφαίου των δύο πρώτων αγώνων, Μπόγκνταν Μπογκντανοβιτς, απάντησε: “Πρώτα απ’ όλα, πολλά λάθη ήταν ατομικά και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Κατά δεύτερον υπήρχαν τακτικά λάθη, για τα οποία πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα. Τρίτον, όπως και να ‘χει, είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη και μπορεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε συνολικά”.

Κλείνοντας, τόνισε: “Είπα στους παίκτες τη μέρα μετά το παιχνίδι ότι έχουμε μία ευκαιρία μπροστά μας. Τους είπα ότι αρχικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για το επόμενο. Τώρα, αυτό το παιχνίδι είναι τελικός των τελικών για εμάς. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε