Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς: Με Ζέκα το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς: Με Ζέκα το «τριφύλλι»

Ο Κάρλος Ζέκα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού, αφού εξέτισε την τιμωρία που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Λάρισα.

Τους παίκτες που θα έχει μαζί του ανακοίνωσε σήμερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πλατανιά στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στον αντίποδα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» καταστρώνει τα πλάνα του για τη συνάντηση με τους Κρήτες χωρίς να υπολογίζει στους Μποκού, Γουακάσο και Κουλιμπαλί, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα, καθώς και τους Κουτρουμπή, Μολέδο και Μέστο, οι οποίοι ακολούθησαν σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Μετά τη σημερινή προπόνηση ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Στιλ, Χουλτ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Τελάντερ, Σάμπα, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι, Ρέις, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης και Μίγγος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε