Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια

ΦΩΤΟ pao.gr
ΦΩΤΟ pao.gr

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού, μέσω ίντερνετ από σήμερα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Η “πράσινη” ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι προτεραιότητα για τα εισιτήρια του αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης θα έχουν οι Σύμμαχοι, ενώ από Δευτέρα τα εισιτήρια θα είναι στα εκδοτήρια.

Aναλυτικά η ανακοίνωση των “πρασίνων”: 

“Ο Παναθηναϊκός για τους ομίλους του Europa League, αντιμετωπίζει τη Βελγική Σταντάρ Λιέγης στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης», την Πέμπτη 3/11 και ώρα 22:05. 

Τα εισιτήρια του αγώνα είναι από σήμερα (27/10) προς διάθεση, μόνο μέσω web και με προτεραιότητα στους Συμμάχους. 

Από τη Δευτέρα 31/10 η διάθεση των εισιτηρίων «ανοίγει» για όλους τους φιλάθλους τόσο ηλεκτρονικά όσο και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου στη Θύρα 4, με ωράριο λειτουργίας 9:30 έως 17:30. 

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, συνιστούμε την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων μέσω του viva.gr. 

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι ακόλουθες: 

ΘΥΡΕΣ 13, 14 7 1, 5, 8, 12 9, 11, 2, 5α 10 3 

Τιμή εισιτηρίου 15 € 20 € 25 € 40 € 60 € 80 € 

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 2 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο. 

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας. 

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα. 

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε