Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοίνωσαν sold out οι “πράσινοι”!

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοίνωσαν sold out οι “πράσινοι”!

Δεν θα πέφτει ούτε… καρφίτσα στο ΟΑΚΑ! Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για την αυριανή (31/3) αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague, εξαντλήθηκαν.

Οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, με τον κόσμο της ομάδας να αναμένεται να αποτελέσει τον έκτο παίκτη του Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (31/3, 21.45).

Η πίστη, η αγάπη και η αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα αποδείχθηκε εμπράκτως για μία ακόμη φορά και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Τέλος, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε