Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τα “άδεια χέρια”, ο διαιτητής και ο Στραματσόνι

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αδικήθηκε από τον… εαυτό του και τον διαιτητή, ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ήττα. Ο Παναθηναϊκός κρατά την εμφάνιση του στην έδρα της Θέλτα, αλλά παρόλα αυτά βρίσκεται στον πάτο του ομίλου του στο Europa League .

 

Αισθάνεται αδικημένος! Για περίπου 70 λεπτά ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος μέσα στο Βίγκο από την Θέλτα, αλλά τελικά επέστρεψε από την Ισπανία ηττημένος. Οι “πράσινοι” αδίκησαν εαυτούς τους, αφού η αστοχία τους σε μεγάλες ευκαιρίες τους στέρησαν ένα μεγάλο “διπλό” και την πρώτη τους νίκη στους φετινούς ομίλους του Europa League.

 

Μάλιστα, η ομάδα του Στραματσόνι είδε το… νόμο του ποδοσφαίρου να επαληθεύεται. Ήταν σπάταλη, από το 70′ και μετά εμφανίστηκε κουρασμένη και τελικά “πληγώθηκε” στα τελευταία λεπτά.

Για το αποτέλεσμα αυτό, πέρα από τους παίκτες του “τριφυλλιού”, ευθύνονται και δυο Ιταλοί. Ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας, αλλά και ο Ιταλός ρέφερι Μπάντι. Η ομάδα που παρέταξε ο Στραματσόνι είχε ένα απίστευτα ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά το ότι δεν φρέσκαρε την 11άδα του στα τελευταία ήταν καθοριστικό. Βλέποντας πως ο προπονητής της ελληνικής ομάδας έχει στον πάγκο τους Μαρινάκη, Χουχούμη, Ευαγγέλου, Στάικο, Ρινάλντι και Μποκού πήρε το ρίσκο και το.. πλήρωσε.

Την ίδια στιγμή, η απόφαση του διαιτητή να.. κλείσει τα μάτια του στο πέναλτι που έγινε πάνω στον Ιμπάρμπο στέρησε την ευκαιρία στο “τριφύλλι” να σκοράρει και να κρατήσει ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μετά από δύο αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο μηδέν, με τις πιθανότητες πρόκρισης να έχουν ήδη περιοριστεί πολύ και πολλά να κρίνονται στα δύο ματς που ακολουθούν με τη Σταντάρ Λιέγης.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε