Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το νέο… κατόρθωμα της κόρης του Ρίβερς! [vid]

Παναθηναϊκός: Το νέο… κατόρθωμα της κόρης του Ρίβερς! [vid]

Ο Κέι Σι Ρίβερς αποτελεί ίσως την κορυφαία μετεγγραφή του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του “τριφυλλιού”, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Ο 30χρονος άσος πρωταγωνιστεί εντός παρκέ, ενώ η γλυκύτατη κόρη του κλέβει… τις εντυπώσεις εκτός αυτού. Το κοριτσάκι του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού πήρε το μικρόφωνο της ΕΡΤ και άρχισε να κάνει τη ρεπόρτερ, μετά το τέλος του παιχνιδιού του “τριφυλλιού” με την Μπαρτσελόνα.

“Η μικρή μας ρεπόρτερ περνάει καλά μετά το ματς”, έγραψε στο instagram ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή.

 

Our little news reporter enjoying herself after the game. #news#reporter#athens#greece#ultras#gate13#paobc#greens#maiyah#simone#funny

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης KC Rivers (@kcriv3rs) στις

 

 

New ritual before bed. A piggy back ride. #father#daughter#love#happiness#madrid#spain#bond#family#angel#princess#superhero#cute#laughing#joy#bedtime#night#sleep#playful#kid#baby#2yearsold#maiyahsimone

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης KC Rivers (@kcriv3rs) στις

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε