Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Τζέιμς: Τραυματίστηκε, σπάζοντας μία τζαμαρία!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Δεν φταίει η κακή του η τύχη, αλλά ο ίδιος ο Μάικ Τζέιμς για τον σοβαρό τραυματισμό του, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε νευριασμένος για τα αποδυτήρια, μετά από διαδοχικές παρατηρήσεις που του έκανε ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά τη διάρκεια του διπλού. Σύμφωνα με τους “πράσινους” δεν υπήρξε τσακωμός του παίκτη με τον Έλληνα προπονητή, με τον Τζέιμς να είναι εξαιρετικά νευριασμένος με την απόδοσή του.

Κατά την αποχώρηση του από την κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ και ενώ τα… είχε με τον εαυτό του, ο Αμερικανός χτύπησε την τζαμαρία, με αποτέλεσμα να την… κατεβάσει και ο ίδιος να τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί χέρι.

Αυτή η απερισκεψία του είχε σαν επακόλουθο ο Αμερικανός να υποστεί βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού, να υποβληθεί χθες το βράδυ σε επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας, Θανάση Κονίδη και να αφήσει… ξεκρέμαστο τον Παναθηναϊκό για περίπου δύο μήνες και ενώ σε αυτό το διάστημα θα έχει να δώσει κρίσιμα παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη, μεταξύ αυτών και των ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Euroleague με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάικ Τζέιμς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του, τα οποία “πλήρωσε” το χέρι του και ο Παναθηναϊκός.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε