Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χαμός στην Ξάνθη! Υποδέχθηκαν το πούλμαν [pics]

Παναθηναϊκός: Χαμός στην Ξάνθη! Υποδέχθηκαν το πούλμαν [pics]

 Ο Παναθηναϊκός είχε πρώτο σταθμό στην Οδύσσειά του την Ξάνθη. Εκεί σταμάτησε για φαγητό η ομάδα και οι Ξανθιώτες την υποδέχθηκαν ζεστά, ζητώντας να βγουν φωτογραφίες με τους παίκτες. 

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας κατέλυσε στην ταβέρνα «Το Κτήμα» στο 4ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους. Εκεί, παίκτες και τεχνικό τιμ, απόλαυσαν το δείπνο που ετοίμασαν οι άνθρωποι του εστιατορίου και παρά την κούραση τους, αλλά και την στενοχώρια τους από τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα, δέχτηκαν ευγενέστατα να βγουν φωτογραφία με όποιους τους το ζήτησαν.

Στην ταβέρνα πέρα απο του ιδιοκτήτες Παναγιώτη και Τάσο Κουμουλίδη βρισκόταν ο πρόεδρος του Ερμή Μάνδρας Κώστας Μπαμπαρόπουλος, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, όπως και άλλοι που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Μπουρούσης «έκλεψε» τις εντυπώσεις, ενώ στις αποκλειστικές φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω πέρα απο τον Έλληνα σέντερ μαζί με τους παρευρισκομένους φωτογραφήθηκαν και οι Νικ Καλάθης, Τζέιμς Γκίστ και Νίκος Παππάς.

Το γεύμα κέρασε ο φροντιστής της ομάδας Παρασκευάς Δερμάνης που λίγες μέρες πριν είχε τα γενέθλια του. Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με λεωφορείο στην πρωτεύουσα μετά από απόφαση του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Πηγή: sportsaddict.gr

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε