Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Χουλτ: “Ήθελα να πιέσω, όχι να φύγω”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Νίκλας Χουλτ παραχώρησε συνέντευξη στη σουηδική ιστοσελίδα “aftonbladet.se”, εξηγώντας τον λόγο που κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού.

Ο Σουηδός αμυντικός ξεκαθάρισε ότι ήθελε μ’ αυτό τον τρόπο να πιέσει τους ανθρώπους του “τριφυλλιού”, ώστε να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, κι όχι να αποχωρήσει από την ομάδα.

Όσα δήλωσε:

Γιατί έκανες προσφυγή στην Ελληνική Ομοσπονδία;

“Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να διευθετήσει τις οφειλές του. Υπάρχουν μεγάλα χρηματικά ποσά που οφείλονται σε εμένα αλλά και πολλούς συμπαίκτες μου. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις και πολλοί άνθρωποι της διοίκησης που ήταν παρόντες σε αυτές τις συζητήσεις μας έλεγαν συνέχεια τη φράση: “θα πληρωθείτε την επόμενη εβδομάδα”. Τώρα είχα φτάσει στο σημείο, όπου ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάτι.

Θέλεις να λυθεί το συμβόλαιο σου;

“Θέλω να ξεφύγω από όλο αυτό. Η ομάδα μου χρωστάει και το ίδιο ισχύει και με άλλους παίκτες. Θέλω ο Παναθηναϊκός να γίνει ένα βιώσιμο κλαμπ που θα μπορεί να έχει καλούς παίκτες και να μπορεί να είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα και να έχει επιτυχίες στην Ευρώπη. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Ήταν μία φανταστική πρώτη σεζόν για μένα. Έκανα ένα βήμα προς τα μπροστά ως παίκτες, συμμετείχα στην Εθνική ομάδα, έπαιξα μερικά σπουδαία ματς. Ήθελα να βάλω πίεση στην ομάδα, όχι να φύγω από τον Παναθηναϊκό”.

Πώς θα μπορούσες να περιγράψεις την κατάσταση στον Παναθηναϊκό;

“Δεν έχω ιδέα πως να το περιγράψω και που οφείλεται αυτό. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες”.

Οι οπαδοί επιτέθηκαν στον αντιπρόεδρο την περασμένη εβδομάδα. Τι έχεις να πεις για αυτό;

“Είναι λυπηρό, αλλά καταλαβαίνω την οργή τους. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και οι περασμένοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Μας έβαλαν πρόστιμα, μας επέβαλαν αποκλεισμό της έδρας, μας αφαίρεσαν βαθμούς. Ο Μάρκους έφαγε τέσσερις αγωνιστικές για το τίποτα. Την ίδια στιγμή όμως δεν μπορείς να δεχθείς ότι οι οπαδοί πλήγωσαν ή απείλησαν ανθρώπους. Μετά από αυτό, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας παραιτήθηκε”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε