Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ζέκα: “Να μην επαναλάβουμε τα περσινά λάθη”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχάσει τον περσινό ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Καμπάλα, όπως τόνισε ο Κάρλος Ζέκα στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αυριανό (28/7) εντός έδρας αγώνα με την ΑΪΚ Στοκχόλμης για την Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” ξεκαθάρισε πως στο μυαλό των “πράσινων” είναι μόνο η πρόκριση, ενώ κατέστησε σαφές πως δεν πρέπει η ομάδα να επαναλάβει τα περσινά λάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλος Ζέκα

Για το παιχνίδι και τα περσινά λάθη:«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που συνέβη πέρυσι ήταν κάτι πολύ δύσκολο αλλά το έχουμε βγάλει από το μυαλό μας. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, προσπαθούμε να αφομοιόσουμε τις σκέψεις του προπονητή, είμαστε έτοιμοι και ο στόχος είναι η νίκη».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Πίεση πάντα θα υπάρχει σε όλους τους αγώνες. Η περσινή ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Δεν θα περάσουμε πάλι τα ίδια. Φέτος είμαστε διαφορετική ομάδα, με νέο επιτελείο κι εμείς οι παλαιότεροι θα προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε ό,τι μπορούμε στους νέους συμπαίκτες. Να μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος

Για την ΑΪΚ:«Ο προπονητής θα μας δείξει τον τρόπο που παίζει η ΑΪΚ. Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι έχει φυσική κατάσταση η σουηδική ομάδα και θα κοιτάξει από την πλευρά της να πάρει τη νίκη. Τον ίδιο στόχο έχουμε κι εμείς»

Για τον Λεντέσμα:«Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Λεντέσμα. Έχει έρθει για να βοηθήσει την ομάδα κι όχι μόνο εμένα. Παίζουμε καλά μαζί, είναι έμπειρος και αποτελεί πλεονέκτημα αυτό. Όσες φορές παίζουμε μαζί, έχουμε καλή συνεργασία και θα πάμε πολύ καλά».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε