Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Panathinaikos…αγνοείται – Το να χάνεις γίνεται το να μην παίζεις…όχι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ομάδα που επί χρόνια έβγαζε το 120% στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, την τελευταία διετία απογοητεύει. Ο Φερέιρα μετρά μόλις 3 νίκες στην Ευρώπη σε 14 ματς και το… τρένο της πρόκρισης χάθηκε και φέτος.

Η αναμέτρηση στο Ολίμπικο ήταν δύσκολη εκ των προτέρων για τον Παναθηναϊκό ακόμη κι αν η Λάτσιο προερχόταν από τη “σφαλιάρα” στη Σικελία. Όταν όμως ο Πέτκοβιτς αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του με τα “δεύτερα” αφού την Κυριακή υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης, οι “πράσινοι” είχαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Τη δυνατότητα την είχαν, αλλά πάλεψαν μόνο στα πρώτα 20 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα είχαν την κατοχή της μπάλας, είχαν συγκέντρωση και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ με την όμορφη συνεργασία Χουμούμη, Σπυρόπουλου που λίγο έλειψε να φέρει τον Τοτσέ σε θέση βολής.

Το πανέμορφο γκολ του Κόζακ ήταν “μαχαιριά” για τους παίκτες του Φερέιρα. Για 70 λεπτά ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στο Ολίμπικο και ήταν εμφανές ότι το μόνο που περίμενε ήταν το τελευταίο σφύριγμα. Πολλά ευρωπαϊκά ματς έχουν στραβώσει όμως δύσκολα κάποιος θα βρει τέτοια παράδοση άνευ όρων των “πράσινων”.

Η εικόνα ήταν απογοητευτική. Οι λατσιάλι χωρίς να φορτσάρουν δημιούργησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες, σκόραραν 3 φορές και έγιναν το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η ευρωπαϊκή κατρακύλα του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και είναι χαρακτηριστικό ότι από τα 14 ματς που έχει δώσει επί Φερέιρα στην Ευρώπη έχει κερδίσει μόνο τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και 2 φορές τη Μάδεργουελ.

Δομάζος: Παίζουμε σύστημα μπουλούκι εδώ και τρεις μήνες

“Φάντασμα” στη Ρώμη ο Παναθηναϊκός, εύκολη…λεία για Λάτσιο (VIDEO)

Φερέιρα: Μετά το 3-0 το ματς ήταν ισορροπημένο!

Κάκωση στη γάμπα ο Τοτσέ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε