Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός καλεί Γαλλία

Ο Γκαλάς ενδιαφέρει έντονα τον Παναθηναϊκό
Ο Γκαλάς ενδιαφέρει έντονα τον Παναθηναϊκό

Γαλλική αποικία θα θυμίζει η Παιανία, αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρο του τους Γκαλάς και Γκοβού.

Το όνομα του Γουίλιαμ Γκαλάς πρωταγωνιστεί σε δημοσιεύματα για τις μελλοντικές κινήσεις ενίσχυσης των “πρασίνων. Ο Γάλλος αμυντικός της Άρσεναλ φέρεται δυσαρεστημένος από την προσφορά των “κανονιέρηδων” για να παραμείνει στο Λονδίνο και όπως όλα δείχνουν θα αποχαιρετήσει το “Έμιρεϊτς”.

Η αμοιβή του Γάλλου αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, το χρόνο, αλλά η Άρσεναλ την μειώνει στα 2 εκατομμύρια ευρώ, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται. Ενώ, στο “παιχνίδι” έχει μπεί και η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον γαλλικό Τύπο να κάνει λόγο για πρώτες επαφές των δύο πλευρών.

Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για τον 33χρονο και πέρσι το καλοκαίρι, αλλά ο Χενκ Τεν Κάτε δεν επιθυμούσε την προσθήκη του στο ρόστερ της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, ο Σίντνεϊ Γκοβού, οριστικά αποχωρεί από την Λιόν, γεγονός που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κινηθεί ελεύθερα για την απόκτηση του. Βέβαια, το “ελεύθερα” είναι λίγο σχετικό, καθώς για τον Γάλλο επιθετικό ενδιαφέρονται και οι: Μαρσέιγ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρόμα, Σεβίλλη και Τζένοα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε