Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η επόμενη μέρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ ανήκει στο παρελθόν και πλέον οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο στρατόπεδο του “τριφυλλιού”, επικρατεί ικανοποίηση για το σπουδαίο διπλό, ωστόσο η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν πετάει στα σύννεφα. Είναι προσγειωμένη, καθώς γνωρίζει πως η συνέχεια είναι δύσκολη και η νίκη στο ΣΕΦ ήταν μόνη η αρχή. Οι “πράσινοι” προπονήθηκαν την επομένη του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με όλους τους παίκτες να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα. Η αποστολή του Παναθηναϊκού πετάει το Σάββατο για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη την Κυριακή για την 1η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, στο στρατόπεδο των Πειραιωτών επικρατεί προβληματισμός μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε προπόνηση στο ΣΕΦ, με τον Έλληνα τεχνικό να βάζει τις φωνές στους παίκτες του για την τραγική εμφάνιση κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο. Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν τον Κολοσσό Ρόδου την Κυριακή στο ΣΕΦ για την 1η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και θέλουν τη νίκη, η οποία, όμως, θα συνδυαστεί και με καλή εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε