Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πάνε για αμυντικό χαφ στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε συζήτησαν για τις μεταγραφικές κινήσεις στο “παζάρι” του Ιανουαρίου, ενώ έκαναν και μια πρώτη κουβέντα για εκείνες που πρέπει να γίνουν το καλοκαίρι

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν για 2μιση ώρες στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας και ανέλυσαν τα μεταγραφικά θέματα, με την προσοχή στραμμένη κυρίως σε αυτά που απαιτούνται να γίνουν, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, προκειμένου να ενισχυθούν οι “ερυθρόλευκοι” στους τομείς που “πάσχουν”.

Καμία απόφαση δεν γνωστοποιήθηκε, αλλά αυτό στο οποίο κατέληξαν Μαρινάκης και Βαλβέρδε φέρεται να είναι ότι πρέπει να αποκτηθεί σίγουρα ένας αμυντικός μέσος, λόγω των προβλμάτων που έχουν προκύψει στην συγκεκριμμένη θέση. Ενίσχυση σε άλλες θέσεις δεν φαίνεται να προέκυψε από τη συζήτηση, καθώς υπάρχει γενικότερη ικανοποίηση.

Ο Μονιάκης… στέλνει στον Ολυμπιακό τον Μανιάτη

Αλλάζει η “σκυτάλη”

Η αυριανή παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα είναι ιστορική για τον Ολυμπιακό, καθώς θα πέσουν και τυπικά οι “τίτλοι τέλους” για τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί θα παραδόσει τη “σκυτάλη” και θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μαρινάκης:”Ναι στον ισχυρό Ολυμπιακό-Όχι στη βία”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε