Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πανικός” για τα… μαγικά χαρτάκια του ντέρμπι (ΦΩΤΟ&VIDEO)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες στα εκδοτήρια του “Γ. Καραϊσκάκης”, προκειμένου να προμηθευτεί εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ελάχιστα έμειναν προς διάθεση…
“Τσεκάρει” Αβραάμ η Ντόρτμουντ

Μόνχε: Να σκοράρω πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Διαψεύδει ο Φουστέρ για Ριέρα

Η διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, προκάλεσε «κόκκινο συναγερμό» στους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι φρόντισαν να “πιάσουν θέση” από πολύ νωρίς, με σκοπό να εξασφαλίσουν μία θέση “ντέρμπι” της 19ης Νοεμβρίου.

ΦΩΤΟ Newsports

 
Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πήραν τα σκαμπουδάκια τους και “έπιασαν” θέση από νωρίς το πρωί. Εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης, οι άνθρωποι του τμήματος διαχείρισης εισιτηρίων άνοιξαν τα εκδοτήρια μία ώρα και δέκα λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα.

ΦΩΤΟ Newsports

 
Εισιτήρια διατέθηκαν και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού (υπήρξε ένα πρόβλημα για ένα μικρό διάστημα, από την μεγάλη επισκεψιμότητα, το οποίο όμως ξεπεράστηκε).

ΦΩΤΟ Newsports

 
Στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, υπάρχει και βίντεο τη στιγμή που ο κόσμος περίμενε να πάρει εισιτήριο για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Πλέον έχουν απομείνει προς διάθεση μόνο κάποια από τα “ακριβά” εισιτήρια, που η τιμή τους ξεπερνά τα 100 ευρώ.

 
Πατήστε ΕΔΩ να δείτε το βίντεο…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε