Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πανιώνιο: Τα ρεκόρ που πέτυχε με το “διπλό” επί του Ολυμπιακού!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η νίκη των “κυανέρυθρων” μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν… ιστορική. Διαβάστε τα ρεκόρ που “έσπασε” ή ισοφάρισε ο Πανιώνιος.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να κερδίσει μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, να μειώσει τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό στους 7 βαθμούς και να κάνει τους οπαδούς του να φωνάξουν το “Να τοι οι πρωταθλητές”.

Και πως να μην… πλέουν όλοι στους “κυανέρυθρους” σε πελάγη ευτυχίας! Το “διπλό” της ομάδας του Μιλιβόγεβιτς στο φαληρικό γήπεδο είναι το πρώτο για τους Νεοσμυρνιώτες στο “Γ. Καραϊσκάκης” μετά από 51 χρόνια!

Η χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν και η πρώτη μετά από το 1981, όταν οι Νεοσμυρνιώτες είχαν επικρατήσει των Πειραιωτών (2-1) στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Άξιο αναφοράς, πως σε όλα τα προηγούμενα “διπλά” επί του Ολυμπιακού, οι “κυανέρυθροι” είχαν δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ.

Οι “κυανέρυθροι” κατάφεραν να συμπληρώσουν τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα με “μηδέν” παθητικό, κάτι που… πρωτοφανές στην ιστορία τους στην Α’ Εθνική. Ο Ιστορικός απειλεί να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 5 σερί νικών που είχε κάνει στο πρώτο γύρο του 1999-2000.

Ο Πανιώνιος πέτυχε την Κυριακή την 7η φετινή του εκτός έδρας νίκη, βελτιώνοντας την κορυφαία συγκομιδή τους μακριά απ’ το “σπίτι” τους στο πρωτάθλημα (είχαν 21 βαθμούς με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες την περίοδο 2002/03).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε