Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πανιώνιος: Έχασε από Λεβαδειακό κι αποθεώθηκε! [pics]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τι κι αν έχασε εντός έδρας από τον Λεβαδειακό με 3-1 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Superleague; Οι φίλοι του Πανιωνίου αποθέωσαν τους παίκτες του Μιλόσεβιτς, κάνοντας τη νύχτα μέρα στη Νέα Σμύρνη.

Η εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό δεν “ακυρώνει” την εκπληκτική πορεία του Πανιωνίου στην εφετινή Super League. Οι Βοιωτοί, που έχουν υποβιβαστεί, επιβλήθηκαν με 2-1 στη Νέα Σμύρνη με τα γκολ των Καραμπουέ (7΄), Μεντί (25΄) και Γιακουμάκη (87΄), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ανοίξει το σκορ ο Ταπόκο στο 6΄.

Ο κόσμος χειροκρότησε τους παίκτες του Πανιωνίου και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, παρά την ήττα από τους Βοιωτούς, με τους Νεοσμυρνιώτες να μπαίνουν από την τελευταία θέση (4η) στο μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει χωρίς κανένα βαθμό.

Η βαθμολογία πριν ξεκινήσει το “μίνι” πρωτάθλημα των 6 αγωνιστικών:

ΠΑΟΚ 2
Παναθηναϊκός 1
ΑΕΚ 0
Πανιώνιος 0

Δείτε φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς στη Νέα Σμύρνη:

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Μπαντής, Αντωνιάδης, Μασούρας, Γκιοατα, Μουκτάρης, Σιώπης, Σαββίδης, Μπεν, Ταπόκο (57΄ Μπάλλας), Καθάριος (60΄ Λάμπρου), Μαχμούτοβιτς (73΄ Γεσίλ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Βούρος, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (70΄ Καλτσάς), Καραχάλιος, Σουμπίνιο, Σίλβα, Καραμπουέ, Βασιλείου (68΄ Γιακουμάκης)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε