Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πανιώνιος: Συνεχίζονται οι συζητήσεις, αναμένεται ανανεωμένη πρόταση

Πανιώνιος: Συνεχίζονται οι συζητήσεις, αναμένεται ανανεωμένη πρόταση
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.06.2011 | 22:04
Πρώτη δημοσίευση: 08.06.2011 | 22:04

Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για πώληση των “κυανέρυθρων” σε Κύπριους επιχειρηματίες, οι άνθρωποι της ΠΑE, διέψευδαν ότι ήρθαν σε οριστική συμφωνία μαζί τους.


Μέσω ανακοίνωσης οι “κυανέρυθροι” επιβεβαίωναν ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εν Ελλάδι εκπροσώπους του υποψηφίου επενδυτικού ομίλου στην ΠΑΕ, τονίζοντας πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο
 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:
 
“Πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα το πρωί του Προέδρου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. με τους εν Ελλάδι εκπροσώπους του υποψηφίου επενδυτικού ομίλου στην ΠΑΕ.

Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για τις ανταλλαγές επιστολών της περασμένης εβδομάδας και αποφασίσθηκε να συνεχίσουν οι συζητήσεις για την πιθανή μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Ερασιτέχνη Πανιωνίου στην ΠΑΕ.
Αναμένεται εντός των προσεχών ημερών ανανεωμένη πρόταση η οποία πιστεύεται ότι θα καλύπτει τις τυχόν επιφυλάξεις για τις προθέσεις των επενδυτών.

Ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ είναι εν αναμονή της πρότασης για την περαιτέρω συνέχιση των συζητήσεων, εφ' όσον η ανανεωμένη πρόταση περιέχει θετικά στοιχεία προς τούτο”.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο