Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πάνκο: Τίποτα καλύτερο από το να αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό

Πάνκο: Τίποτα καλύτερο από το να αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό

Το νέο απόκτημα του “τριφυλλιού” μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της “πράσινης” ΚΑΕ, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή του και πρόσθεσε πως θα κάνει το καλύτερο που μπορεί, ώστε οι κυπελλούχοι Ελλάδας να πετύχουν τους στόχους τους.

Στον Παναθηναϊκό και με τη… βούλα ο Πάνκο!

Αναλυτικά η δήλωση του Άντι Πάνκο:

«Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, από το να αγωνίζεται για τον Παναθηναϊκό. Είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 10-15 χρόνια στην Ευρώπη. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Γνωρίζω ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια, αλλά αυτό δεν μειώνει τον ενθουσιασμό μου. Ξέρω τον Διαμαντίδη, γνωρίζω τον Σόφο (σ.σ. Σχορτσανίτη), αλλά και τον Μπράμος καθώς έχουμε παίξει αντίπαλοι στην ισπανική λίγκα. Η ομάδα χτίζεται και αν ξέρω ένα πράγμα είναι πως δεν χρειάζονται πολλά αστέρια για να φτιάξεις μια καλή ομάδα.

Χρειάζονται παίκτες που να θέλουν να αγωνιστούν γι’ αυτή την ομάδα και να αγαπούν τη δουλειά. Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις. Θα παίξω το μπάσκετ που ξέρω, θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Μπορώ να αγωνιστώ και στις δύο θέσεις, και ως τριάρι και ως τεσσάρι. Θα έλεγα ότι είμαι περισσότερο τριάρι, αλλά ο προπονητής μου φέτος στην Ισπανία με χρησιμοποίησε ως τεσσάρι και μπορώ να πω ότι μάλλον… απέδωσε, αφού αναδείχθηκα MVP και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος… Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Για μένα μετράει η συνέχεια και ο Παναθηναϊκός».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε