Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάντελιτς: Αφήστε ήσυχο τον Φετφατζίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό συμπαίκτη του, τονίζοντας, όμως, πως οι συγκρίσεις δεν του κάνουν καλό.

Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε στον “Πρωταθλητή” για την απόφαση του να έρθει στον Ολυμπιακό, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο, για τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Φετφατζίδη.
 
Αναλυτικά:
 
-Για τον Φετφατζίδη:
“Εγώ αυτό που έχω να πω για τον “Φέτφα” είναι ότι όσο λιγότερο μιλάμε γι’ αυτόν, τόσο καλύτερο είναι. Είναι 19 χρονών και τον έχουν βαφτίσει νέο Μέσι και πολλά άλλα. Θέλει προσοχή. Είναι φανταστικός παίκτης και εξαιρετικό παιδί αλλά χρειάζεται χρόνο. Αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι και το κεφάλι του είναι… κάτω, τότε μπορεί να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα. Όλα μέσα από την ομάδα τα πετυχαίνεις στο ποδόσφαιρο”.

-Για τον Παναθηναϊκό και τον Σισέ:
“Εγώ και ο Σισέ είμαστε διαφορετικοί παίκτες αλλά εμένα δε με ενδιαφέρει κανένας. Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός και θέλω η ομάδα μου να είναι πρωταθλήτρια στο τέλος της σεζόν. Είμαι ενάμιση μήνα εδώ και πάντα φεύγω τελευταίος από την προπόνηση. Έτσι ήμουν πάντα. Θέλω το καλό της ομάδας μου”.

-Για την επιστροφή του στην Ελλάδα:

“Όλα είναι πολύ καλά, είναι μία καινούργια κατάσταση για μένα και την οικογένεια μου αλλά δεν είναι όπως όταν είχα πρωτοπάει στη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ολλανδία. Έχω προσαρμοστεί πολύ πιο εύκολα και πιο γρήγορα”.

-Για την βαριά “κληρονομιά” που έχει αφήσει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς:
“Ο Ντάρκο ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ. Όπως και οι Ίβιτς και Τζόρτζεβιτς που είμαστε από την ίδια πατρίδα. Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν καταφέρω μόνο τα μισά από όσα έχουν πετύχει όλοι αυτοί. Κάθε παίκτης όμως είναι διαφορετικός. Εγώ δεν είμαι παίκτης που παίζει μόνο στην κορυφή της επίθεσης και βάζει γκολ. Πολλές φορές δίνω και τις πασες για να μπουν τα γκολ, κάτι που με αφήνει απόλυτα ευχαριστημένο. Τα τελευταία χρόνια βάζω πάντα 10-15 γκολ. Δεν με αγχώνει το πότε θα σκοράρω. Το γκολ θα έρθει σίγουρα. Μακάρι να δώσω 15 ασίστ και να βάλω και 15 γκολ εδώ. Πάνω απ’ όλους και απ’ όλα είναι οι στόχοι της ομάδας”.

-Για το πως βλέπει τον Ολυμπιακό φέτος:
“Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Έχουμε τις δυνατότητες να παίξουμε πολύ καλή μπάλα και με τις προπονήσεις θα ανέβουμε όλοι. Θα ανεβούμε σκαλί σκαλί και όταν φτάσουμε στην κορυφή θα μπορέσουμε να σταθούμε εκεί”.

-Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε:
“Πρέπει να ακούμε τον προπονητή μας, να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς ζητάει και να παίζουμε στο ρυθμό και την φιλοσοφία που θέλει. Πρέπει να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση, αυτό ζητάει από μας”.

-Για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό:
“Ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό. Όταν ήμουν στην Χέρτα είχαν γίνει επαφές για να έρθω. Πάντα είχα στο μυαλό μου να επιστρέψω στην Ελλάδα. Έχω παίξει και στον Ερυθρό Αστέρα που όλοι ξέρουν πως είμαστε αδέρφια και ήθελα να παίξω και στον Ολυμπιακό”.

-Για τη σχέση του με τους φιλάθλους:
“Είμαι ένας από τους οπαδούς, απλά εγώ βοηθάω την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Παίρνω δύναμη και ενέργεια από τον κόσμο και προσπαθώ να ανταποδώσω μέσα στο αγωνιστικό χώρο. Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος μας θα μείνει ευχαριστημένος από μας φέτος”.

-Για το αν θα τραγουδήσει μαζί με τον… κόσμο τα συνθήματα του Ολυμπιακού:
“Έχω αρχίσει να μαθαίνω το σύνθημα “Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό”, το οποίο τραγουδούν και οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα. Εμείς είμαστε στο γήπεδο και οι οπαδοί στην κερκίδα. Μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στην Ολυμπιακάρα παίζουμε!”

-Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί:

“Ανυπομονώ να παίξω αλλά αυτό το αποφασίζει ο προπονητής. Τον σέβομαι απεριόριστα και ότι μου πει θα το κάνω. Έχω δουλέψει επιπλέον στις προπονήσεις και νιώθω έτοιμος. Περιμένω τα παιχνίδια”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε