Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πάντελιτς: Δεν είμαι μάνατζερ του Γιοβάνοβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σέρβος επιθετικός επανέλαβε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάρκου Πάντελιτς σε εφημερίδα της πατρίδας του:

-Για το ανέβασμα στην εξέδρα:
“Οι οπαδοί μού φώναζαν να πάω σε εκείνους με το τρόπαιο. Πήγα εκεί και αρχίσαμε να τραγουδάμε. Όλη αυτή η κατάσταση δείχνει σεβασμό μεταξύ μας. Είμαι για αυτούς ο “θρύλος Μάρκο” και ο “αδερφός από τη Σερβία”, επειδή αναγνωρίζουν την προσφορά μου στο σύλλογο και εγώ εκτιμώ την προσήλωσή τους στην ομάδα. Αν εξαιρέσουμε το τρόπαιο, από την Ελλάδα την πιο μεγάλη εντύπωση μου έχει προκαλέσει η αγάπη των οπαδών του Ολυμπιακού για την ομάδα τους”.

-Για τα μελλοντικά σχέδια:
“Έχω μια τεράστια επιθυμία να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον Πειραιά. Το χειμώνα υπήρξε το ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ, αλλά είχαμε μόνο μια ολιγόλεπτη συζήτηση επί του θέματος. Μετά μου ξεκαθάρισαν ότι ήθελαν να μείνω εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου”.

 -Για την πιθανότητα να αγωνιστεί μαζί με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς:

“Όλη η ιστορία ξεκίνησε από τον Τύπο. Όταν με ρώτησαν για την ποιότητα του Μίλαν, είπα τα καλύτερα, αλλά τώρα μεγαλοποιούν τόσο τα πράγματα, που φαίνεται ότι εγώ είμαι ο μάνατζερ του και κάνω τα πάντα να τον φέρω στον Ολυμπιακό. Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή και τον πρόεδρο, όπως κάθε άλλη μεταγραφή, και όχι από εμένα”.

-Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, από τον φίλο του, Μάρκο Γιάριτς:

“Ο Μάρκο είναι φίλος μου, αλλά συχνά πίνω καφέ με τον Τεόντοσιτς, τον Κέσελ, τον Μπουρούση και τον Σπανούλη, οπότε μπορώ να πω ότι είμαστε φίλοι. Φυσικά, υποστήριζα τον Ολυμπιακό και στεναχωρήθηκα που αποκλείστηκε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε