Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πάντελιτς: Μένουν μόνο οι υπογραφές

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Σέρβος επιθετικός αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Πάντελιτς στην “Sportski Zurnal”:

“Έχουμε πολύ καιρό που έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο και έχουμε δώσει τον λόγο μας. Εγώ έχω δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο ότι θα μείνω και θα κάνω μία συνεργασία για πολλά χρόνια. Όλη η Ευρώπη ξέρει ότι είμαι ένας άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του.

Έτσι κάνω σε όλη μου τη ζωή και έτσι κάνω και τώρα. Και όσο έχω μείνει στον Ολυμπιακό ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Έδωσα τον λόγο μου στον πρόεδρο ότι θα μείνω μέχρι το τέλος και έτσι έκανα ακόμα και όταν είχα προτάσεις για να φύγω. Πιστεύω τον πρόεδρο τον κ. Μαρινάκη, είναι σωστός και κρατάει τον λόγο του. Εμείς έχουμε συμφωνήσει σε όλα.

Το μόνο που μένει είναι να υπογράψουμε το συμβόλαιο. Όταν γυρίσω στην Αθήνα όλα θα τελειώσουν. Τώρα που έχουμε τελειώσει και με το πρωτάθλημα και είμαστε και στον τελικό του Κυπέλλου.

Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που τηρεί τον λόγο του. Είναι σημαντικό ότι μιλήσαμε και την ημέρα που χτύπησα. “Ό,τι έγινε, έγινε”, μου είπε τότε ο πρόεδρος. Είναι θέμα χρόνου και πότε θα με καλέσει. Εγώ είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και δεν σκέφτομαι, ούτε σκέφτηκα κάτι άλλο. Έχω δείξει ότι πάντα τα δίνω όλα για την ομάδα. Αυτό που είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω στο μέλλον”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε