Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πάντελιτς: Πρωτάθλημα ξανά – Μαρινάκης: Τέλος τα λόγια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα τέσσερα τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα του, με τον Μάρκο Πάντελιτς να κλέβει την παράσταση δηλώνοντας σε άπταιστα ελληνικά ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάντως με μία λιτή δήλωση στο τέλος θέλησε να προσγειώσει τους πάντες τονίζοντας ότι πρέπει να σταματήσουν τα λόγια και να δείξουν μέσα στο γήπεδο την αξία τους.

Πρώτος μίλήσε ο Μοϊσές Ουρτάδο, το τελευταίο χρονικά απόκτημα των ερυθρόλευκων. Ο Ισπανός μέσος είπε:

“Ήταν πολύ μεγάλη απόφαση να αφήσω την ομάδα στην οποία ουσιαστικά μεγάλωσω. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα.”

Ο Μάρκο Πάντελιτς ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση μιας και μίλησε στα ελληνικά:

Δεν είμαι κανονικός παίκτης. Είμαι ένας παίκτης που ήρθα από την κερκίδα. Είμαστε αδέρφια, διότι προέρχομαι από τον Ερυθρό Αστέρα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Στόχος να πάρουμε το πρωτάθλημα και να λάβουμε μέρος στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Θέλω να πετύχω πολλά γκολ, πάνω από 15. Ξέρω πως έχουν περάσει πολύ καλοί Σέρβοι ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό και αυτό που θέλω είναι να έχω ανάλογες επιτυχίες με εκείνους.”

Ο Κρίστιαν Νέμεθ παραδέχτηκε ότι είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό: 

“Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες, αλλά προτίμησα να έρθω στον Ολυμπιακό. Είχα πρόταση και από τον Παναθηναϊκό.”

Τελευταίος μίλησε ο Νταβίντ Φουστέρ:

“Γνωρίζω καλά τον Βαλβέρδε, είναι ο άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε για εμένα. Η θέση που προτιμώ να παίζω είναι πίσω από τον σέντερ φορ.”

Ο Πάντελιτς πήρε το “9”, ο Ουρτάδο το “30”, ο Φουστέρ το “19” και ο Νέμεθ το “29”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε