Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάντελιτς: Πρωτάθλημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σέρβος επιθετικός έγινε μέλος του Ολυμπιακού, μίλησε για το πρωτάθλημα αλλά και για την εμπειρία του να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ κόντρα στην Ρεάλ.

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μάρκος Πάντελιτς. Ο επιθετικός των “ερυθρολεύκων” έδωσε το παρών στο περιθώριο της τελετής ανανέωσης των καρτών μελών αλλά και εγγραφής νέων μελών που έγινε την Τετάρτη μετά από την προπόνηση της ομάδας.
 
“Σίγουρα είναι μία καλή κίνηση γιατί θα βοηθήσει και τα άλλα τμήματα του συλλόγου. Πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος και να πηγαίνει και στα υπόλοιπα αθλήματα του Ολυμπιακού. Στο βόλεϊ, στο πόλο και σε όλα τα άλλα σπορ. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλος μόνο στο ποδόσφαιρο, είναι και στο μπάσκετ, αλλά και στα άλλα αθλήματα”, τόνισε ο Πάντελιτς και συνέχισε:

“Ήταν πολύ ωραία εμπειρία για εμένα το γεγονός πως βρέθηκα σε έναν αγώνα μπάσκετ και χάρηκα που κερδίσαμε την Ρεάλ. Με γεμίζει χαρά επίσης, το γεγονός πως η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει δύο πολύ μεγάλες προσωπικότητες, όπως οι Ίβκοβιτς και Τεόντοσιτς, οι οποίοι είναι συμπατριώτες μου. Μακάρι το πρωτάθλημα στο μπάσκετ να έρθει στον Πειραιά”.

Τέλος, ο Σέρβος επιθετικός σχολίασε για το παιχνίδι με τον Άρη:

“Σίγουρα θα είναι δύσκολο το ματς με τον Άρη, αλλά εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σκοπός μας να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και στο ποδόσφαιρο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε