Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Πάντελιτς: Ρίξαμε το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Στους λόγους που ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Σέρβος επιθετικός μιλώντας στους συμπατριώτες του.

«Δεν τα πήγαμε καλά το προηγούμενο διάστημα, γιατί ρίξαμε όλο το βάρος στο Champions League. Παράλληλα είχαμε κάποιους τραυματισμούς σημαντικών παικτών. Πιστεύω όμως πως η τάξη θα αποκατασταθεί και στο τέλος θα πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα. Ανυπομονούμε να τα καταφέρουμε, όπως και πέρυσι. Ακόμη και όταν δεν αποδίδουμε καλά, είναι σημαντικό να κερδίζουμε», τόνισεαρχικά ο Μάρκο Πάντελιτς και συνέχισε:

«Η δουλειά και η προσπάθειά μου απέδωσαν καρπούς. Περίμενα υπομονετικά και τελικά συνέβη. Βίωσα όμορφες και άσχημες στιγμές. Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς πήρα την ευκαιρία από τον προπονητή μου, πέτυχα σημαντικά γκολ για την ομάδα κι αυτά θα με βοηθήσουν πολύ ψυχολογικά. Πιστεύω πως στο μέλλον θα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά κι αν αυτό δεν συμβεί θα συνεχίσω να δουλεύω. Έχει μεγάλη σημασία να αξιοποιώ κάθε ευκαιρία που μου δίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Τέλος, αναφορικά με τον άτυχο συμπατριώτη του, Λιούμπομιρ Φέισα, ανέφερε: «Ο Φέισα ήταν άτυχος. Μόλις είχε επιστρέψει στη δράση από τραυματισμό, πήρε την ευκαιρία να αγωνιστεί, αλλά χτύπησε ξανά. Ελπίζω να επιστρέψει γερός από το νέο έτος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε